VII НКИС


Шеста национална конференция по изборни системи - VII НКИС, се организира от Българска асоциация по изборни системи (БАИС) и Агенция за прогнози и анализи (АПА)

Конференцията ще се проведе на 3 и 4 декември 2018 г. (понеделник и вторник) в Парк-хотел „Москва”,  София. Работата ще протече в четири модула

Моля, регистрирайте се за участие чрез нашата онлайн форма, на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, както и публикация на изнесените доклади в сборник на Пета НКИС и Шеста НКИС. 

Участниците, които ще изнесат доклади на конференцията, трябва да изпратят резюмета до 16 ноември 2018 г. Резюмето, в обем до една страница, трябва да бъде на български или английски език, да включва наименованието на доклада, имената и адресите (вкл. електронни), както и телефон за връзка с авторите. Материалите трябва да бъдат представени в Word или LaTex формат.

Пълният текст на изнесените доклади, в същия формат, с обем до 10 страници, трябва да бъде представен на организаторите до 19 януари 2019 г. Приетите доклади ще бъдат отпечатани в сборник с материали на Шеста НКИС. Всички изисквания към оформянето на докладите можете да видите тук.

Информация за настаняване по време на конференцията можете да видите тук, да получите по e-mail или по телефон. 

За всякаква актуална информация, запитвания за регистрация, участие и настаняване, моля свържете се с нас