Регистрация VII НКИС

За участие в VII НКИС можете да се регистрирате като попълните нашата онлайн форма вдясно, като изпратите e-mail на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадите на телефон 0885 333 623.

Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой. 

Прочети още: Регистрация VII НКИС

VII НКИС


Шеста национална конференция по изборни системи - VII НКИС, се организира от Българска асоциация по изборни системи (БАИС) и Агенция за прогнози и анализи (АПА)

Конференцията ще се проведе на 3 и 4 декември 2018 г. (понеделник и вторник) в Парк-хотел „Москва”,  София. Работата ще протече в четири модула

Моля, регистрирайте се за участие чрез нашата онлайн форма, на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, както и публикация на изнесените доклади в сборник на Пета НКИС и Шеста НКИС. 

Прочети още: VII НКИС

Изисквания към докладите за VII НКИС

Участниците, които ще изнесат доклади на конференцията, трябва да изпратят резюмета до 16 ноември 2018 г. Резюмето, в обем до една страница, трябва да бъде на български или английски език, да включва наименованието на доклада, имената и адресите (вкл. електронни), както и телефон за връзка с авторите. Материалите трябва да бъдат представени в Word или LaTex формат.

Прочети още: Изисквания към докладите за VII НКИС

Акредитация на журналисти

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Специалните гости на VII национална конференция по изборни системи - София 2018, можете да видите тук.

Участници и гости на конференцията ще бъдат политици от парламентарно и непарламентарно представените групи и движения, представители на съдебната власт, представители на местната власт, специалисти по социология, политология и изборни системи и не на последно представители на неправителствени организации и медии. Актуален списък с потвърдените доклади и дискусии, които ще бъдат изнесени по време на конференцията можете да видите тук.

Прочети още: Акредитация на журналисти

Такси правоучастие и настаняване за VI НКИС

За участие в VII НКИС можете да се регистрирате чрез нашата онлайн форма, на нашия e-mail - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, както и получаване на сборници с изнесените доклади на Шеста и Седма НКИС. 

Прочети още: Такси правоучастие и настаняване за VI НКИС

Предварителна програма VII НКИС

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА*


3 декември (понеделник)                                   

09:00‐09:30 Регистрация

09:30‐11:00 Първи работен панел

Прочети още: Предварителна програма VII НКИС