Предварителна програма V НКИС

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА*


1 декември (четвъртък)                                   

09:00‐09:30 Регистрация

09:30‐11:00 Първи работен панел

Прочети още: Предварителна програма V НКИС

Работни модули на V НКИС

 

МОДУЛ 1. Изборни системи

Видове мажоритарни системи и необходими
промени в Изборния кодекс. Ефекти

Социологически проучвания
Изборна математика (Voting Theory)

МОДУЛ 2. Изборни резултати 1991‐2016 г.


Избори за президент и вицепрезидент на републиката
Национални и местни референдуми
Парламентарни избори
Местни избори
Избори за Европарламент

Прочети още: Работни модули на V НКИС

Акредитация на журналисти

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Специалните гости на V национална конференция по изборни системи - София 2016, можете да видите тук.

Участници и гости на конференцията ще бъдат политици от парламентарно и непарламентарно представените групи и движения, представители на съдебната власт, представители на местната власт, специалисти по социология, политология и изборни системи и не на последно представители на неправителствени организации и медии. Актуален списък с потвърдените доклади и дискусии, които ще бъдат изнесени по време на конференцията можете да видите тук.

Прочети още: Акредитация на журналисти

V НКИС


Пета национална конференция по изборни системи - V НКИС, се организира от Българска асоциация по изборни системи (БАИС), Обществен съвет към ЦИК и Агенция за прогнози и анализи (АПА)

Конференцията ще се проведе на 1 и 2 декември 2016 г. (четвъртък и петък) в Парк-хотел „Москва”,  София. Работата ще протече в четири модула

Моля, регистрирайте се за участие чрез нашата онлайн форма, на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, както и публикация на изнесените доклади в сборник на Четвърта НКИС и Пета НКИС. 

Прочети още: V НКИС

Изисквания към докладите за V НКИС

Участниците, които ще изнесат доклади на конференцията, трябва да изпратят резюмета до 28 ноември 2016 г. Резюмето, в обем до една страница, трябва да бъде на български или английски език, да включва наименованието на доклада, имената и адресите (вкл. електронни), както и телефон за връзка с авторите. Материалите трябва да бъдат представени в Word или LaTex формат.

Прочети още: Изисквания към докладите за V НКИС

Регистрация V НКИС

За участие в V НКИС можете да се регистрирате като попълните нашата онлайн форма вдясно, като изпратите e-mail на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадите на телефон 0885 333 623.

Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой. 

Прочети още: Регистрация V НКИС

Такси правоучастие и настаняване за V НКИС

За участие в V НКИС можете да се регистрирате чрез нашата онлайн форма, на нашия e-mail - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, както и получаване на сборници с изнесените доклади на Четвърта и Пета НКИС. 

Прочети още: Такси правоучастие и настаняване за V НКИС

Специални участници в V НКИС

Специални участници в V Национална конференция по изборни системи - София'16 ще бъдат:

  

 

Андрей Райчев - Галъп   

  Андрей Райчев - Галъп  

  

  

Прочети още: Специални участници в V НКИС