Работни модули на IV НКИС

 

МОДУЛ 1. Изборни системи

Изборен кодекс. Изменения. Ефекти
Социологически проучвания
Изборна математика (Voting Theory)

МОДУЛ 2. Изборни резултати 1991‐2015 г.

Парламентарни избори
Местни избори
Избори за Европарламент
Избори за президент и вицепрезидент на републиката
Национални и местни референдуми

Прочети още: Работни модули на IV НКИС

Акредитация на журналисти

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Специалните гости на IV национална конференция по изборни системи - София 2015, можете да видите тук.

Участници и гости на конференцията ще бъдат политици от парламентарно и непарламентарно представените групи и движения, представители на съдебната власт, представители на местната власт, специалисти по социология, политология и изборни системи и не на последно представители на неправителствени организации и медии. Актуален списък с потвърдените доклади и дискусии, които ще бъдат изнесени по време на конференцията можете да видите тук.

Прочети още: Акредитация на журналисти

IV НКИС


Четвърта национална конференция по изборни системи - VI НКИС, се организира от Българска асоциация по изборни системи (БАИС) и Агенция за прогнози и анализи (АПА)

Конференцията ще се проведе на 10 и 11 декември 2015 г. (четвъртък и петък) в Парк-хотел „Москва”,  София. Работата ще протече в четири модула

Моля, регистрирайте се за участие чрез нашата онлайн форма, на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, както и публикация на изнесените доклади в сборник на Трета НКИС и Четвърта НКИС. 

Прочети още: IV НКИС

Изисквания към докладите за IV НКИС

Участниците, които ще изнесат доклади на конференцията, трябва да изпратят резюмета до 23 ноември 2015 г. Резюмето, в обем до една страница, трябва да бъде на български или английски език, да включва наименованието на доклада, имената и адресите (вкл. електронни), както и телефон за връзка с авторите. Материалите трябва да бъдат представени в Word или LaTex формат.

Прочети още: Изисквания към докладите за IV НКИС

Регистрация IV НКИС

За участие в IV НКИС можете да се регистрирате като попълните нашата онлайн форма вдясно, като изпратите e-mail на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадите на телефон 0885 333 623.

Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой. 

Прочети още: Регистрация IV НКИС

Такси правоучастие и настаняване за IV НКИС

За участие в IV НКИС можете да се регистрирате чрез нашата онлайн форма, на нашия e-mail - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, коктейл „Добре дошли”, както и получаване на сборници с изнесените доклади на Трета и Четвърта НКИС. 

Прочети още: Такси правоучастие и настаняване за IV НКИС

Специални участници в IV НКИС ще бъдат

Специални участници в IV Национална конференция по изборни системи - София'15 ще бъдат:

  

  

  

Андрей Райчев - Галъп  

    

Андрей Райчев - Галъп 

  

Прочети още: Специални участници в IV НКИС ще бъдат

Сборник с доклади IV НКИС

СБОРНИК С ДОКЛАДИ OT ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ИЗБОРНИ СИСТЕМИ*

Прочети още: Сборник с доклади IV НКИС