Изисквания към докладите за III НКИС

Участниците, които ще изнесат доклади на конференцията, трябва да изпратят резюмета до 20 ноември 2014 г. Резюмето, в обем до една страница, трябва да бъде на български или английски език, да включва наименованието на доклада, имената и адресите (вкл. електронни), както и телефон за връзка с авторите. Материалите трябва да бъдат представени в Word или LaTex формат.

Прочети още: Изисквания към докладите за III НКИС

Акредитация на журналисти

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Специалните гости на III национална конференция по изборни системи - София 2013, можете да видите тук.

Участници и гости на конференцията ще бъдат политици от парламентарно и непарламентарно представените групи и движения, представители на съдебната власт, представители на местната власт, специалисти по социология, политология и изборни системи и не на последно представители на неправителствени организации и медии. Актуален списък с потвърдените доклади и дискусии, които ще бъдат изнесени по време на конференцията можете да видите тук.

Прочети още: Акредитация на журналисти

III НКИС

Трета национална конференция по изборни системи - III НКИС, се организира от Българска асоциация по изборни системи (БАИС) и Агенция за прогнози и анализи (АПА)

Работата на конференцията ще протече в четири модула

Моля, регистрирайте се за участие чрез нашата онлайн форма, на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, както и публикация на изнесените доклади в сборник на Трета НКИС. 

Прочети още: III НКИС

Предварителна програма III НКИС

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА*


4 декември (четвъртък)                                   

09:00‐09:45 Регистрация

09:45‐10:00 Откриване на конференцията

Прочети още: Предварителна програма III НКИС

Потвърдени доклади III НКИС

ПОТВЪРДЕНИ ДОКЛАДИ ЗА ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ИЗБОРНИ СИСТЕМИ*

 

Прочети още: Потвърдени доклади III НКИС

Регистрация III НКИС

За участие в III НКИС можете да се регистрирате като попълните нашата онлайн форма вдясно, като изпратите e-mail на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадите на телефон 0885 333 623.

Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой. 

Прочети още: Регистрация III НКИС

Такси правоучастие и настаняване за III НКИС

За участие в III НКИС можете да се регистрирате чрез нашата онлайн форма, на нашия e-mail - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон 0885 333 623. Таксата за правоучастие е 200 лв. Може да се внесе по банков път или в брой и включва участие в конференцията, кафе-паузи, коктейл „Добре дошли”, както и получаване на сборници с изнесените доклади на Втора и Трета НКИС. 

Прочети още: Такси правоучастие и настаняване за III НКИС

Работни модули на III НКИС

 

МОДУЛ 1. Изборни системи

Изборен кодекс. Изменения. Ефекти
Социологически проучвания
Изборна математика (Voting Theory)

МОДУЛ 2. Изборни резултати 1991‐2014 г.

Парламентарни избори
Местни избори
Избори за Европарламент
Избори за президент и вицепрезидент на републиката

Прочети още: Работни модули на III НКИС